28 Februari 2011

Hejsan!

Idag har jag varit på leklandet med Karolina i 5 timmar och det var riktigt roligt. Det är jobbigt ibland, för man bara springer fram och tillbaka, hoppar, studsar överallt. Haha! Till slut blev vi nöjda så vi åkte hem och åt frallor med massa gott pålägg. Har inte gjort så mycket sen dess. Jag ska se på halv åtta hos mig och sen ta ett varmt bad. Bara man tittar ut genom fönstret så fryser man, brrr. Innan jag går i badet så måste jag berätta att jag har namnsdag idag, Maria heter jag i mellan namn. Nu får jag gå iväg till badet, innan vattnet svämmar över!

Ciao ♥


Solsidan forever ♥

Hej!

Nu ska jag äta och sedan tagga inför Solsidan och Minuten, hörs senare! :D♥

Ove Sundberg :)


27 Februari 2011

Hej!
 
Nu ska jag och familjen ut och åka längdskidor och senare idag ska jag vara med Karolina. I kväll är det Solsidan, jag älskar det programmet! Men vilken jobbig typ Ove är då, haha! Nu ska jag åka, hörs senare!

L♥ve

22 Februari 2011

Hej!

Idag när jag slutade skolan 12:10, så åkte jag och Karolina in till stan. För att jag skulle in till tandläkaren, för två fästen hade losnat och när jag kom in så kände hon på alla fästen och då losnade 2 till, så totalt 4! Tråkigt :(
Efter tandläkaren gick vi och åt på McDonalds, sedan på stan. Köpte inget speciellt. Efter vi var nöjda på stan åkte vi hem, när jag kom hem så gick jag direkt igen för jag och pappa skulle på utvecklingsamtal på skolan. När samtalet var klart gick vi hem och jag har bara tagit det lugnt hittills. Skönt att det är läxfritt denna vecka och nästa vecka är det sportlov! Ska bli skönt! Skidor, skridskor och mycket annat. Kommer vara ute mycket. Nu ska  jag lyssna på musik.

Ha det så bra! ♥

Alla hjärtans dag! ♥


21 Februari 2011

Hej! ;p

Jag ber om ursäkt igen för att jag har varit dålig på att uppdatera! MÅSTE skärpa till mig! Senast jag uppdatera var den 11 Februari! Nej, slut pratat med det nu. Jag tänkte berätta vad jag har gjort idag; först till skolan, efter skolan följde jag med Ellen hem. Vi badade ute i hennes pool, sprang i snön, pratade, åt godis & skrattade. Det var en lyckad dag ska jag säga. Var ett tag sedan vi två va, så nu tyckte vi det var dags igen, en toppen tjej ska ni veta! Sedan efter vi badade så duscha vi och gjorde oss klara, för Ellen skulle åka bort, så jag cyklade hem. När jag kom hem för ca. 1h sedan så har jag målat naglarna röda! Tänk vad typiskt, i onsdags så målade jag mina naglar svarta, igår fick jag ta bort och måla om (svart såklart) och idag fick jag måla igen, för jag badade! Hahah, tycker jag får måla naglarna lite ofta, men är ju skönt att få fina fräscha också! Nu ska jag chatta med vänner på facebook, lyssna på musik och lite annat. Hörs lite senare! ;)

Kram ♥


FÖRLÅT!

Hej!
.
Jag ber om ursäkt tusen gånger om för att jag inte bloggat på ca. 2 veckor, förlåt, förlåt! jag har haft så mycket annat att göra, kompisar, läxor, prov och lite annat. Men jag lovar att det inte kommer hända igen! Jag vet inte om jag ska göra tidsinställda inlägg för dessa 2 veckor, kommer ju knappt ihåg vad jag gjort, hehe. Får bli bättre på att blogga och vara aktiv, annars blir ju bloggen tråkig. jag hoppas det är bra med er läsare i alla fall. :D
Puss på er! :*

RSS 2.0