DEVOTE.SE

HEJ!

JAG SLUTAR ATT BLOGG HÄR OCH BYTER TILL DEVOTE. FORTSÄTT ATT LÄSA MIN BLOGG! ♥
WWW.JULIAJOHANSSONS.DEVOTE.SE

17 Mars 2011

Hej! :)
Idag efter jag slutade skolan så åkte jag och Karolina in till Bergvik. Jag köpte en present till mamma, för hon fyller år på onsdag. Köpte en bok, massor av goda olika recept, ur den ska det bakas mycket och så köpte jag vit choklad. Så nu är det klart, brukar ha lite ångest över vad jag ska köpa och om jag hinner. Nu behöver jag inte tänka på det mer. Jag kom hem vid halv åtta, då packade jag in packetet och läste lite. Nu sitter jag och kollar på datorn, fast jag ska äta nu innan jag lägger mig. Bloggar mer imorgon efter skolan.
Kram ♥

Vårtecken!

Måste visa denna fina fjäril som satt på husväggen igår. Ett till vårtecken har kommit!

15 Mars 2011

Hej! :)
Sent inlägg för har inte haft tillgång till datorn förens nu, för jag har varit med kompisar. När jag slutade skolan kl. 12:10 så åkte jag och Karolina hem till Karolina. Vi satte oss i Karolinas säng och dunka melodifestivals skivan. Efter en stund kom Johanna, roligt. För var längesedan vi var och hon är en jättegullig tjej! Vi spelade Wii och pratade. Sedan skulle Johanna och Karolina på träning, så jag åkte med en stund till hallen. Sen cyklade jag hem och ja...nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Föresten så hade vi so prov idag, det gick bra. Nu är nästa prov på torsdag, så det är bara att plugga, fast kan nästan allt det vi ska kunna. Nu vet jag vad jag ska göra...städa mitt rum, haha! Ha en bra kväll.
Peace ♥

14 Mars 2011

Hejsan! :)

När jag slutade skolan så cyklade jag, Karolina, Isabelle och Elin till Biblioteket. Där gjorde vi engelska läxan och jag låna några böcker. Sedan åkte jag och Karolina hem till mig och nu pluggar vi inför so provet, som är imorgon. Så resten av denna dag blir att plugga, plugga och ännu mer plugg. Måste säga att vädret är fint och varmare, nu kan man cykla utan att ramla omkull. Ha en bra dag så hörs vi senare!

Puss ;*

Svart

Hejhej! :)
Nu har Solsidan slutat, den var inte så bra idag. Haha, men talet som Alex hade, det var ju pinsamt. Men nu ska jag måla mina naglar svarta och sedan plugga. Ha det så bra, så hörs vi imorgon efter skolan. Föresten så slutar jag och några till redan efter lunch vid kl 12, för vi var ju på öppet hus, så därför är vi lediga imorgon eftermiddag, gött!
Peace ♥

Bergvik ♥

Kom hem för ungefär en timme sedan. Köpte lite saker; bh:ar, nagellack, nagellakcs borttagning, t-shirt, linne, vita och svarta skosnören. Köpte det som jag behövde. Tänkte ta svarta skösnören till mina svarta Converse, blir nog coolt. Köpte vita också, för mina vita är inte riktigt vita längre. Nu ska jag äta pannkakor, ha det bra!
Love ♥

13 Mars 2011

Hej! :)
Jag har precis gjort mig klar, för jag och Karolina ska in till Bergvik snart. Var en evighet sedan jag var där, men nu så. Ska titta på vårkläder, fast kan ju inte använda det riktigt än, för snön är kvar! Snälla snön försvinn, för nu vill jag ha vår! Vill ha varmt och inte kallt. Nu ska jag åka, skriver sen när jag kommer hem, vad jag köpt.
Puss ♥

Grattis Eric Saade!

Grattis till Eric som vann Melodifestivalen 2011, en jättebra låt och framträdande, hoppas han går långt i Eurovision song contest. Ni som missade han på TV eller vill höra och se han igen så kan ni se här.

Lycka till! ♥

12 Mars 2011

Hej! :)
Jag kom hem från Branäs för en liten stund sedan. Det har varit en toppen dag, fint väder och med dom bästa! De flesta bilder vi tagit är på Karolinas kamera, så får se ifall vi laddar upp dem imorgon eller någon annan dag. Allt har varit bra, hände en sak med liften. Det var en kille på snowboard, ca. 20 år, han åkte i knappliften och åkte mer och mer åt sidan och tvingade liften att följa med. Tillslut släppte linan från hjulen och föll till marken. Killen flög ner på rumpan och de andra fick slänga sig åt sidan för att inte få linan i huvudet, fick säkert några ändå. "IDIOT" skrek någon, kan man verkligen kalla honom. Jag säger en sak; åk raktfram i liften! Så inget händer eller man ska få betala för att man gör sönder något. Undrar hur det gick för honom?! Nu ska jag äta innan Melodifestivalen, Final! Hoppas en bra låt vinner!
Puss :*

Branäs

Nu ska jag gå och lägga mig, för ska gå upp kl 6 imorgon, för vid kvart över 7 kommer de och hämtar upp mig och då drar det iväg till Branäs! kommer kanske inte göra ett inlägg imorgon innan jag åker, kommer på kvällen, det lovar jag. Bilderna läggar jag upp imorgon kväll eller på söndag får se när jag hinner. Jag önskar er en trevlig lördag för det kommer jag ha! Ha det så bra tills vi hörs igen.
Puss & Kram ♥

11 Mars 2011

Hejsan! :)
Jag slutade skolan för ungefär 3 timmars sedan. Då följde Karolina med mig hem, vi har pratat och kollat på Branäs hemsida. För imorgon ska jag, Isabelle, Karolina och ELin åka till Branäs, kommer åka skidor så klart. Det kommer bli jätteroligt och kommer komma massor med bilder, hoppas vi. Kamran kommer nog vara framme mer än vad vi åker skidor, hehe. Vi hoppas på att ingen gör sig illa eller att någon bryter benet, då blir det inte kul. Vi kommer åka med Karolinas pappa dit, vi kommer att åka kl. 7 imorgon bitti! Gud, jag kommer vara jätte trött, men tar med kudde i bilden så kan jag sova, det tar mer än två timmar att åka dit. Åh, vad roligt det ska bli. Nu ska jag och Karolina spela på min gitarr. Ha en bra fredagkväll alla!
Kram från mig och Karolina ♥

10 Mars 2011

Hej på er! ;)
Jag slutade skolan för ungefär en timme sedan. Jag kom hem och ringde till Anna, så hon kommer om en stund. Under tiden jag väntar ska jag plugga, plugga och plugga....blir aldrig slut på pluggandet och proven. Nästa vecka är det två prov, so och matte. Jag pluggar alltid bra innan prov och läxor, så det ska väl inte vara så svårt. En del kan vara lättare än andra och en del svårare, mindre eller mer, beror på. I kväll ska jag på "Television on ice" med Anna. Det är konståkningen som har detta, en Vårshow. Jag och Anna är inte med på den detta år helt enkelt. Vårshowen ska föreställa att isen där de åker kommer vara som en TV, där program och filmer visas och läktaren där vi folk sitter är TV-soffan. Ska bli första gången man själv får sitta och kolla på, har alltid varit där på isen, kommer vara lite tråkigt att inte vara där själv, faktiskt. Men jag beslutade mig för att inte vara med denna gång och då får jag skylla mig själv, när jag beslutade mig för det. Hoppas ajg är med nästa år istället. Nej....nu måste jag plugga, hörs senare eller ikväll är jag kommit hem, det håller på mellan kl. 18:30-20:00.
Puss & Kram ♥

Just Dance- Lady Gaga

Jag tänkte lägga upp ett klipp på den dans som jag lärde mig förut på skolan, på Öppet hus. Det är en jätterolig dans och ganska enkel när man har lärt sig den. Tycker jag att ni kan lära er. :)


9 Mars 2011

Hejsan! :)
Kommer ett sent inlägg, bättre sent än aldrig. Idag var jag i skolan, från 10 till 2. När vi slutade tog jag och Elin en prommenad hem till henne i snöstormen. Vi åt och pratade, sedan blev vi skjutsade till skolan, för var Öppet hus, var 5 till 7. Vi fick gå vid halv sju, så vi gjorde det. När jag kom hem åt jag toast, sedan satte jag mig vid datorn och här sitter jag fortfarande, haha! Jag chattar med Anna på Facebook och lär mig spela gitarr. jag vill spela gitarr, men kan lite, men när jag lär mig noterna och namnen så glömmer jag det sen direkt. Fast nu ska detta gå, det måste det, får se hur det går. Ha en trevlig kväll.
Peace ♥

Twister

Hejsan! ;D
Jag började må bättre vid klockan 2, huvudvärken var bättre och näsan rann inte lika mycket. Men nu mår jag bättre och jag ska till skolan imorgon. Börjar kl. 10 och slutar kl. 14, chill. Ska vara med Elin imorgon, som jag inte har varit med på flera veckor, ska bli nice. Sedan är det Öppet hus på skolan, mellan kl. 17-19. Ska vara med och lära oss någon dans, som våran mentor har gjort. Inte jag som ville detta utan Elin, haha. Får skylla på henne! Men om man är där imorgon på Öppet hus, så blir man ledig måndag eftermiddag nästa vecka, så det är det ju värt. Nu ska jag spela Twister med lillebror.
Peace ♥

8 Mars 2011

Hej!
Idag är jag hemma ifrån skolan, har ont i huvudet och är genom förkyld. Hostar och näsan bara rinner och rinner! Jobbigt, för det var inte alls så längesedan jag var sjuk, en vecka i Januari var jag sjuk. Min lillebror är också hemma, samma för honom, förkyld. Vi ska ta det lugnt och se på film tillsammans. Har laddat upp med saft, en kartong med näsdukar och glas i stora lass. Hörs senare.
Kram ♥

Sweet Dreams ♥

Godnatt på er! Nu ska jag gå och lägga mig, vill vara utvilad varje morgon, det är vad jag önskar i alla fall. Hörs imorgon efter skolan eller kvällen, slutar 12:10. Ledsen att det kan bli dålig uppdatering på vardagarna när jag går i skolan, men blir bättre jag lovar!
Sov gott! ♥

Varför? :o

Jag håller på och designar min blogg, men så som det står att man ska göra på hemsidan; www.designadinblogg.se funkar inte allt för mig. Något funkar men inte allt och varför? är min fråga! Får se om jag kan få hjälp av någon kompis eller om jag får strunta i det istället, tråkigt men det får jag ju göra om det ej funkar, typiskt! :(

Always Black ♥

Jag har målat mina naglar, blev svart! :)

7 Mars 2011

Hejsan!

När jag slutade skolan idag, så hämtade pappa upp mig på skolan och så åkte vi in till Stan, för jag skulle till tandläkaren igen. För att ett fäste till har släppt! Tråkigt att det losnar så mycket, för jag äter ju inget speciellt hårt, så varför losnar det?! Kan vara att limet är dåligt, som de säger. När jag var klar hos tandläkaren åkte jag och pappa till ett Konditori och köpte en Semletårta, som vi fikade när vi kom hem. Nu sitter jag här vid datorn. Ska ta och bädda min säng, har nytvättade sängkläder, skönt de första nätterna med nytvättat! Ska fixa mer med bloggdesignen, är inte riktigt nöjd än, ska läsa också, sedan får jag se vad jag gör.
Peace ♥


6 Mars 2011

Hej!
Första inlägget för idag kommer nu. Jag har varit i Sunne och åkt skidor hela dagen, var soligt och varmt hela dagen, härligt. Kom hem vid halv sex, då kom Anna till mig, så tog vi en långpromenad på en timme. Vi kom hem pratade och kolla facebook och youtube, hehe. Anna åkte hem vid halv åtta. Åt en jättegod köttgryta som mamma hade gjort, innan Solsidan. Haha, Solsidan är ju bara så bäst, älskar det programmet! Nu ska jag prata med Karolina på facebook, sedan lägga mig, så jag är utvilad imorgon och för att gå tidigare till skolan, för jag och mina kompisar tänkte plugga lite, för vi ska kanske ha ett månadstest. Ha det så bra så hörs vi imorgon, antagligen efter ajg slutat skolan kl. 15:40!
Love ♥

Tredje gången gillt!

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon åker jag och familjen till Sunne för att åka skidor, för tredje gången denna vecka. Kommer att bli en heldag igen, men jag kommer skriva när jag är hemma och hur det har varit. Kanske gör ett inlägg innan jag åker, få se om jag hinner. På vägen ditt och hem blir det att lyssna på musik, spela på min iPod och läsa. Jag kom att tänka på en sak förut apropå det jag berättade förut att jag ska skriva olika punkter för varje dag, jag kanske börjar med det i April eller snart, jag vet inte riktigt än. Börjar med det när jag har tid för det. Nu ska jag sova.
Natti natti ♥

Gustaf 2

Nu är Melodifestivalen slut och nästa lördag är det Globen! Nu ska jag och familjen se på film, Gustaf 2! Vilken härlig katt han är, tänk om man hade en sån, haha! Vet jag inte om jag skulle vilja. Men hunden Ådi är ju bara för söt! Älskar barnfilmer, de växer man aldrig ifrån! Jag tänkte berätta att jag ska göra som många andra gör på sina bloggar, de har att de skriver om en punkt varje dag, eller vad det kallas. För då blir ju bloggen mer intressantare för er gulliga läsare som jag har. Tack så mycket för att ni läser min blogg, säg gärna till ifall ni har något önskemål som jag kan skriva eller ha med i min blogg, tack!
Lite fetare. Lite latare. ♥

Anna...!

Nu har Anna precis åkt hem och jag saknar henne redan. Imorgon ska vi va igen, ifall inte jag ocg familjen hittar på något, eftersom det är ju sista dagen på sportlovet imorgon. På måndag är det redan skola! Jag som tyckte förra helgen att det gick långsamt, skönt tänkte jag för alla lov och helger går så fort, men nej...nu är det redan helg igen! Ska bli skönt på något sätt att få komma tillbaka till skolan, att få träffa bästa klassen och kompisarna igen! Ska bli jätteroligt! jag tycker det är så roligt i skolan, på rasterna och en del lektioner, för jag och mina kompisar skrattar och har skoj, så dagarna går fort ändå. Om några veckor är det Påsklov, det kommer bli roligt med nya saker man gör på dagarna, hoppas att våren är här då. Men nu ska jag äta kvällsmat och efter det blir det melodifestivalen, skriver mer efter det.
Ciao ♥

Lördagsmys ♥

Hej!
Jag och Anna gjorde makaroner och köttbullar till mat och efter maten tog vi en promenad. Vi fikade för en stund sedan och lyssnat på musik på Youtube. Tänkte lägga in lite mer musik, är ju alltid kul om det finns musik på bloggen, som man kan lyssna på medan man läser. Ikväll är det ju Melodifestivalen, Andra chansen, med godis. Hoppas på att Anna ska se det här hos mig.
Kram ♥

Anna gästbloggar ♥

Hej!
Jag kom till Julia vid 12.00. Vi hade inte setts på flera veckor så det var jättekul att träffa henne igen!
Vi hade jättemycket att prata om så vi gick in på hennes rum. Det tog typ en timme innan vi var klara med allt vi skulle berätta. Sen kokade Julia makaroner, jättegott (yy'
När vi ätit gick vi ut, Julia skulle köpa en ramlösa så vi började gå mot ICA. Men sen ångrade hon sig, haha ;)
Så vi gick till hennes skola istället. Sen blev det jättekallt, så vi gick hem. Snart ska vi äta kladdkaka, och sen får vi se vad vi gör. Kanske TV eller facebook?
Kram ♥

5 Mars 2011

Hej! :)

Nu håller jag på att göra mig i ordning, för Anna kommer till mig sen. Jag har saknat henne så mycket! Vi har inte träffats på några veckor, jag fattar inte hur jag har stått ut! Har sagt varje dag; Åh vad jag saknar Anna. Idag ska vi äntligen träffas, vi har så mycket att prata om, men jag har nästan glömt hälften, hihi! Anna ska föresten gästblogga sen, hon blir den första på min blogg. Nu ska jag sminka mig och sätta mig och läsa i väntan på henne.

Kram ♥

→ Ego ←

Dessa bilder kanske jag vill hålla för mig själv, men jag får väl bjuda lite! :)♥

Sunne §

Här kommer bilderna från Sunne, enjoy :D

Paus

Nu är det en paus i Let's Dance. Så jag tänkte lägga upp bilder som jag har tagit idag i Sunne. måste bara först berätta hur vädret var. När vi började närma oss, så började det komma ner lite regn, typiskt när vi nästan var framme och hade åkt 7 mil! Pappa sa att vi åker ändå när vi hade åkt ända hit, vi åker inte tillbaka i alla fall. Så vi parkerade bilen, satte på oss utrustningen, köpte dagkort och sedan åkte vi till sittliften för att göra första åk, i den längsta backen, Hertigen som är 1,8 km. Riktigt rolig och lång backe, med hopp och skogsvägar. Jag älskar att hoppa, trixa och åka i skogen! i slutet av backen får man åka störtlopp till sittliften för att inte behöva stacka sig så långt. I alla fall, när vi kom till sittliften så var bara den ena liften igång, det var världens kö och många ville ju så klart vara först, men man får hålla sin plats i kön, hehe. Resten av dagen gick bra, vädret blev fint och soligt och jag gjorde inga vurpor som jag gjorde igår, haha! Snart kommer bilderna. :)

Fredagsmys ♥

Hej!

Kom hem för en liten stund sedan. Håller på och gör i ordning tacos, som vi ska äta framför tv:en när Let's Dance börjar. Kommer ha fredagsmys med chips och popcorn, härligt med fredag hörni! Älskar fredagar början av helgen och mysigt på kvällen. Lägger in bilder från idag efter Let's Dance. Nu ska jag göra klart det sista, för nu börjar Let's Dance!
Ha en trevlig fredagskväll :D♥

4 Mars 2011

Godmorgon!

Nu har jag gjort mig färdig, matsäcken klar, bilen är packad och snart bär det av till Ski Sunne, jippie! :D Kommer åka hela dagen, ska nog köpa ett dagkort istället för 4 timmars. För igår kunde vi bara åka till kl; 15.40, vi trodde det stängde 4. Så vi gick och fikade, så när vi satt där blev klockan 4 och liftarna var fortfarande igång, så vi frågade och de sa att det var uppet till halv 5. Jag ville åka mer, men kunde ju inte för tiden var ju slut på kortet. Idag blir det ännu mer åk. Ska ta fler bilder jag kan lägga in sedan. Nu ska jag gå och sätta på mig ytterkläderna, för bilen åker snart. Ha en bra dag, så hörs vi mer när jag kommer hem.

Puss & Kram ♥

Örongodis ♥


Sunne igen!

Jag ska gå och lägga mig, för imorgon åker vi till Sunne igen och åker skidor. Blir ungefär samma tid att gå upp och åka, hehe. Här nere ser ni några bilder från idag! Enjoy :)

En av alla backar
Denna bild tog jag på eftermiddagen, solen försvann en liten stund i backen.
Stolsliften
Jag, mamma & lillebror ♥

Shower

Nu ska jag ta en dusch, efteråt ska jag lägga upp lite bilder jag tog idag, när jag var i Sunne och jag ska lägga in musik på bloggen. Börjar få i ordning på bloggen nu, ska bara justera på några saker till på designen, sedan är jag nöjd. Ska bli mer noga med att ha fler bilder också och minst 2 inlägg per dag. Hoppas ni blir nöjda med det än så länge, bloggen blir ju mer intressant också för er som läser den.

Puss ;*

3 Mars 2011

Hej!

Nu har vi precis kommit hem. Har varit i Sunne hela dagen, kom dit vid kl; 11 och åkte vid kl; 5. Det var jättebra backar och solen sken hela dagen, varmt och skönt! På hem vägen svängde vi in på Skokanon, Coop Extra, biltvätten och Krona(skidaffär). Köpte en nya hjälm till Melker, så jag fick hjälmen han hade innan, en svart. Jag hade lika fast min var röd, men nu fick jag en svart. Nu ska jag hjälpa till och göra kvällsmaten, det bli kyckling, ris och cyrrysås, mums! Jag ska tända ljus och göra mysigt också. Skriver mer senare.
Kram ♥

Sov gott!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Blir att gå upp vid kl.8, så är bäst att sova nu så jag inte är trött imorgon. Ska nämligen iväg med familjen till Sunne och åka skidor, hurra! Första gången för denna vinter, har inte kommit iväg tidigare. Ska bli roligt. Märkte förut en sak...vi tog upp utrustningen för att ha det klart tills imorgon och se så allt var bra och stämde. Jag hade för mig att mina skidor var 150 och jag är nu ca. 163. Då tänkte jag att då passar ju skidorna, men nej minsann, skidorna var tydligen 140! Haha, men det får gå imorgon, så får vi åka och köpa nya någon dag. Hinner ju inte det imorgon! man växer mycket på ett år, insåg jag. Nu ska jag krypa mig till sängs.
Good night and sleep well ♥

Movies ♥


Dessa filmer kommer jag se! :D♥

Musik ♥



5/5

Hej! :)

Nu har vi kommit hem ifrån bion, den var jättebra, får betyget 5/5 av oss! Man skrattade mycket. Tror nästan alla svenska komiker var med i filmen, haha! Åsa-Nisse är verkligen värd att se, en av de roligaste filmer jag har sett. Så denna film tycker jag att ni ska se. Jag och Karolina tänkte nu designa våra bloggar, hoppas de blir snygga!
Kram ♥

2 Mars 2011

Hej! :D
Jag ska gå in i duschen nu och göra mig i ordning, för Karolina kommer om en liten stund till mig. Vi ska gå på bio, filmen vi ska se heter; Åsa-Nisse. Den verkar rolig, är en komendi film. Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får vi se. Nu ska jag duscha, skriver igen efter bion och berättar hur den var och vad vi ska göra. Slänger in en trailer på filmen.

Snart...♥

Snart fyller jag 14, lite mer än en månad kvar, men den 17 April då blir jag 14! Kom på att jag kanske ska börja och tänka ut vad jag ska önska mig! Så tänker lägga ut lite och visa, men var beredd på att listan kan ändras när och hur som helst. Ni får här ett litet smakprov. ;)
Vita Converse
Mörkblåa jeans & svarta jeans
Avril Lavignes parfym
Kanske hinner köpa byxorna innan, hehe ;)

Film §

Nu blir det att hyra filmen PUSS,  nice ;D♥

Mat!

OMG! Efter nästan 2 timmars chattande på facebook och msn så ska jag äta. Var hungrig när jag kom hem, men det känner man inte av vid datorn, konstigt. Efter maten får jag se vad jag gör, ha det så bra så länge.
Förlåt att jag inte gör många inlägg på dagarna och att jag skriver lite. Tar inga bidler och jag har inte så mcyket att skriva, men ska bli bättre på det så att bloggen blir roligare för er att läsa,. Är ju nybörjare i bloggvärlden ;D
Ni får stå ut tills jag lär mig. ♥

Badhuset!

Hej!
Har precis kommit hem från badhuset, var där med Lisa och familjen. Träffade på Isabelle och Elin där inne också, så vi pratade och badade tillsammans. Träffade en kompis som jag inte sett på någon vecka, har verkligen saknat henne! Innan vi åkte till badhuset så åt vi thaimat, mums! Så efter att ha varit på badhuset några timmar så luktar man klor, haha! Nu ska jag vara social med min Anna på facebook, hehe.
Love ♥

1 Mars 2011

Hej!
Nu är det nya månad, nyt liv och nya problem. Gick upp för ungefär en timme sedan och utvilad, skönt! Har inte planerat dagen riktigt, men snart så. Har inte så mycket mer att skriva...får bli ett kort inlägg detta.
Kram ♥

RSS 2.0