27 Januari 2011

Hej hej! :D
.
Idag har det varit bra, skolan var väl okej. Efter skolan gick jag och Elin till biblioteket, satt där och plugga och skratta, haha! Men nu har jag kommit hem och jag ska ta och äta något sedan ska jag fortsätta att plugga, har hur mycket som helst! Och imorgon är det fredag, då ska jag vara med Elin igen. Får se vad vi hittar på, tänkte ju ha en myskväll, men vi får se ;)
Hörs mer imorgon!
.
Hej då ♥

26 Januari 2011

Hej!
.
Idag efter skolan hängde jag och Karolina med hem till Elin. Vi gjorde läxor och pratade. Sedan åkte jag hem vi halv sju, då åkte pappa och köpte pizza, gott. Så efter jag har ätit har jag masserat mamma och packat väskan för imorgon, ska åka skridskor med skolan, nice ;)
Blir att vara med Elin imorgon igen, får se vad vi hittar på, men hörs mer imorgon.
Måste såga det att jag är ledsen att det inte blir något inlägg efter skolan, är med kompisar så jag hinner inte. Så under veckan får ni nöja er med att det bli på kvällen, ett tag bara.
.
Puss ;*

25 Januari 2011

Hej!
.
Förlåt att det inte har kommit något inlägg efter skolan, men jag har helt enkelt varit upptagen sen jag slutade skolan. Jag och Elin åkte in till stan, åt mat, fika, prata, gick runt och kolla i affärer, skratta m.m. Köpte inget idag, orkade faktiskt inte, var bara kul att titta. Så ska det också vara, man behöver igentligen inte köpa något varje gång man åker in men ibland händer det. När jag kom hem så var det bara att byta om och slänga på sig konståknings kläderna, för skulle ses tidigare idag för vi skulle ta kort. Hoppas bilderna blev bra.Det var en sak som var pinsamt det var att alla tävlar och hade sina vackra dräkter på sig m.m. och jag och Anna tävlar inte, så vi var liksom udda med våra träningströjor och svarta tights, haha ;) men det gick det med!
Nu ska jag sova, börjar 8.20 imorgon. Sedan blir det Elin och Karolina efter skolan, så hörs mer imorgon.
.
Pusshej ♥

24 Januari 2011

Hej!
.
Idag slutade jag tidigare, för läraren vi skulle ha kom inte. Så efter vi slutade gick jag och Elin till Centrum, Karolina hängde med för hon skulle bli hämtad där. Vi köpte lite mellanmål så gick vi till Folketshus och åt där. Efter vi åt klart gick vi in till bibblan, vi satte oss på övervåningen och plugga svenska och so. Så där har jag och Elin suttit tills nu. Men nu ska jag sätta på musik och fortsätta städa klart mitt rum, snart är det klart.
.
Kramis ♥

Trädgården ♥

Här kommer några bilder på min trädgård, se men inte röra ♥


Grodan ♥

Lavendeln ♥

En hörna av trädgården ♥

23 Januari 2011

Hej!

Nu sitter jag här vid datorn och kollar igenom alla bilder som är tagna genom åren. Hittar massa med bilder från resor, när vi var i stockholm, Örebro och massa andra ställen. Kan ju lägga upp några bilder. ;)
Har fortfarande lite feber men inte så mycket, känner mig frisk i alla fall. Idag ska jag väl inte göra så mycket, tror jag i alla fall. Städa, läsa och se på film vet jag att jag ska göra.

Kram ♥

00:00

Ovärt inlägg, men klockan är exakt 12 ;)

Natti ♥

Lägger mig nu, men jag ska kolla på min iPod innan lampan släcks. ;)
.
Natti natti alla mina läsare, sov gott ♥

Film!

Hej igen!
.
Jag, mamma och lillebror har varit i centrum och hyrt film och köpt lördagsgodis! Det tog ca. 20 bara för att hitta en film, vi brukar oftast kunna gå till Topplistan och hitta någon direkt, men nej nej. Kolla nästan på varenda hylla för att hitta någon. Så skulle vi ha svensk tal så att min lillebror ska kunna förstå också. Så det blev tillslut Space buddies. Filmerna med dom hundarna är faktiskt väldigt bra och roliga. Är inte klar med städningen, typsikt mig, får göra lite sen och i morgon om jag inte blir klar idag. För annars kommer inte städningen bli klar på några dagar. Nu ska vi starta filmen.
.
Puss på er ♥

22 Januari 2011

Hejhej!
.
Förlåt för att ni har fått väntat på ett inlägg förens nu. Gick upp klockan elva, sedan har jag börjat städa och rensat mitt rum. Rensar bort saker jag inte vill ha kvar och har någon användning för och kläder. Får fortsätta nu så jag hinner klart idag, är väldigt mycket.
.
Pusshej ♥

Budapest ♥

Nu ska jag se på Let's Dance och fika. Mamma har bakat en budapest, supergott! ♥

Planet 51 ♣

Hejhej!

Har sett på film med lillebror, Planet 51. Vi sjöng singstar också, svenska schlager. Älskar barnfilmer och att sjunga;) Känner mig faktiskt bättre nu efter filmen. Så jag hoppas jag är på rätt väg så jag blir frisk. Resten av dagen ska jag göra smycken. Ska läsa och plugga ifall jag orkar. Ikväll blir det fredagsmys och se på Let's Dance. Hörs senare!

Ciao ♥

Badat ☺

Hej igen!

Nu har jag vilat och tagit ett varmt bad, så nu fryser jag inte lika mycket längre. Ska äta lunch nu och sedan ska jag lägga mig i soffan och se på film. Kollade om jag hade feber och det hasr jag, 38,3! Så denna helg blir väl bara att spendera i soffan och sängen, bara vila och ta det lugnt. tråkigt men också skönt!
Hoppas ni har det bra i alla fall

Kramisar från mig ♥

Namnsdag ☼

Kom på att jag har ju namnsdag idag! Jag heter Agnes i mellannamn. Från början skulle jag heta Agnes, men sedan ändrade mamma och pappa sig, så fick jag Julia istället. ;)
 




21 Januari 2011

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan av att jag var illamående. Inte alls kul, kunde knappt se heller. Blev suddigt och svarta fläckar framför mig. Men nu mår jag lite bättre, fast jag har fortfarande ont i huvudet. Får vila och ta det lugnt nu på förmiddagen så får jag se om jag mår bättre sedan. Men nu ska jag stoppa i mig lite frukost innan jag lägger mig i soffan och vilar. Sätter på en film också ;)

Love ♥


Gratisbio ♥

Nu har jag blivit medlem på gratisbio, är nybörjare så vet inte hur man gör riktigt än. Men snart så kan jag ska ni se. På gratisbio.se kan man samla ihop poäng så att man kan få en premie, på t.ex Gina Tricot, Filmstaden, Bik Bok, Glitter, vilken affär som helst. Bli medlem du också! Kom ihåg att man alltid får 500 poäng när man blir medlem! :)
http://www.gratisbio.se

Fler läsare? :D

Har du en blogg och vill ha fler läsare? Då ska du kommentera och skriva in din blogg, så lägger jag upp din blogg på min blogg. Så att du kan få fler läsare, nu har du chansen att få någon mer läsare. Hoppas att så många som möjligt skriver sina bloggar och det skulle vara roligt om du tipsar min blogg också. Det skulle vara jättegulligt av dig. ♥

Halv åtta hos mig ;)

Blir att vara hemma från skolan imorgon igen. Känner att jag fortfarande är lite på halv fot och inte orkar gå till skolan. Så helgen kommer vara lugn så jag kan vara någorlunda frisk tills på måndag. Nu ska jag göra mamma sällskap vid teven och se på halv åtta hos mig, som vi har spelat in. Hörs senare.
.
Puss ;*

Clothes in my heart ♥

Kan ni säga något som är bättre än kläder? Kläder är det bästa som finns, har man inga kläder så är man ju naken. Hur skulle det vara? Om alla skulle gå runt nakna. Nu ska jag inte gå in på några detaljer! Utan jag vill bara säga det att jag älskar kläder, allt som har med kläder att göra. Just nu gillar jag bäst att gå i någon tröja eller tunika med ett par tights till, sedan kan man alltid piffa upp sin outfit genom att använda halsband, armband, örhängen eller ringar. Att inte tala om ringar, jag älskar ringar! Kläder & ringar ♥Tänkte lägga ut vilka butiker som jag tycker har snygga kläder och vart jag oftast köper mina kläder.
.
http://www.hm.com/entrance.ahtml?orguri=/
http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#campaign
http://bikbok.com/
http://www.monki.com/
http://veromoda.com/
.
Vila är en bra affär också, fast dem har ingen hemsida.
Dessa affärer har snygga kläder, jag handlar mest från Gina Tricot. Om jag ska erkänna så är nästan hela min garderob från Gina Tricot! En toppen affär faktiskt!

Mormor & Morfar

Hejsan!
Nu ska jag följa med mamma och pappa när dom ska åka till mormor och morfar en stund. Ska bara ta det lugnt där, sitta och prata, ligga i soffan och se på teven. När jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad.
.
Hejdå ♥

20 Januari 2011

Hej!
Hemma idag igen, detta börjar bli lång tråkigt, saknar mina vänner så mycket. Känner jag mig lite bättre men fortfarande har jag ont i huvudet och jag fryser. Det är en sak som inte är så likt mig, det är att jag inte är hungrig. Kan gå några timmar innan jag äter och jag är inte hungrig när jag äter heller!? Jag ska va lite grann på datorn nu sedan ska jag vila. Hörs senare, ni får ha en bra dag!
.
Kram ♥

Hjälp behövs! :)

Jag undrar ifall det är någon som skulle vilja vara snäll att hjälpa mig (förklara också) att fixa så jag kan få en design, t.ex bakrund. Är inte så nöjd med bloggens utseende som ni förstår. Så jag skulle vara väldigt tacksam ifall någon skulle kunna hjälpa mig med detta. Du skulle vara en hjälp i nöden. Skulle vilja ha jobbet gratis också, tack.
.
Kram ♥

19 Januari 2011

Hej!

Jag är hemma från skolan idag också. Mår bara sämre och sämre. Kollade ifall  jag hade någon feber förut och det hade jag, 38,8! Känns ju bra, inte. Mitt huvud känns vara 200 grader varmt och kroppen -100 grader. Vill inte vara sjuk, det är det sämsta som finns. Fast ibland kan det vara skönt att vara sjuk ifall man inte mår dåligt, men det är inte alls kul att vara sjuk och inte vet vad man ska ta sig till. Tror jag dör faktiskt. Finns ett "talesätt" som lyder så här: När man är frisk önskar man sig massor med saker, men när man är sjuk har man bara en önskan, att bli frisk.
Ska lägga mig i soffan och vila nu, skriver mer sen ifall jag orkar. Så att ni vet att jag lever ;)
.
Kram ♥

18 Januari 2011

Hej!

Vaknade av att klockan ringde, då kände jag bara vad dåligt jag mådde. Men jag tänkte att om jag går upp och duschar så blir det nog bättre och det gjorde jag, sedan åt jag frukost, då började jag känna att jag mådde ännu sämre. Satt och åt frukost i 20 minuter för jag orkade inte ta mig upp från stolen, läskigt faktiskt. Kände mig helt svag, ont i huvudet och frös så jag sa till mamma att hon får meddela skolan att jag inte kommer, så jag gick och la mig igen. Så vakande jag nu, mår fortfarande dåligt. Det bara bankar och slår i mitt huvud, fryser som aldrig för, ögonen känns som dom ska sprängas när som helst och jag kan knappt gå utan att bli yr! Mår så sjukt dåligt så det är inte sant. Idag ska jag bara ligga i sängen och lyssna på musik, dricka mycket vatten och se på teven om mina ögon orkar det. Nu ska jag lägga mig igen för att sova och se om jag är bättre när jag vaknar.
.
Kram ♥

$nälla....♥

Det känns som om jag börjar bli sjuk, jag hoppas att jag känner fel. Jag har inte varit sjuk på länge bara varit förskyld/ont i halsen någon gång. Jag har klarat mig länge nu, men nu tycker väl kroppen att det är dags att vara sjuk. Jag får hoppas det går över till imorgon.

Kram ♥


Schema ☺

Här har ni mitt schema för min skolvecka ;)

Måndag: 9.25-15.40

Tisdag: 8.00-12.10

Onsdag: 8.20-14.00

Torsdag: 8.00-15.20

Fredag: 8.00-15.15



17 Januari 2011

Hej!

Jag har precis kommit hem från skolan nu. Ska bara ta det lugnt resten av dagen, tänker läsa världens bästa bok...Om jag kunde drömma ♥ Älskar boken. Är ungefär i hälften, när den boken är slut blir det nästa och nästa tills jag läst alla. Efter alla twilight bokerna är lästa ska jag läsa dem om och om igen, ska prova på att läsa på engelska också. Nu ska jag läsa, ha det så bra :D

Pusshej ♥

Solsidan ☺

Hej igen!
Nu har jag och Elin haft en underbar dag, spadag! Det var väldigt mysigt, borde man göra oftare. Det ska vi också! Fast nu är det dags för oss att äta kvällsmat, smörgåsar med massa gott pålägg och tillbehör. Efter det solsidan med godis.
Kram ♥
20.00-20.30

16 Januari 2011

Hej!

Jag sitter nu här med Elin. Vi ska ha en spadag tänkte vi, skönt. Vi tänkte bl.a göra hårinpackning, fotbad,
massage på min massagebänk, måla naglarna. Vi ska också göra yoga, do-in, ögongymnastik och ögonmassage. Det var nog allt vi ska göra. Har inte någon ansiktsmask så kan inte göra det. Jag och Elin har bestämt att vi ska ha en spadag en gång i månaden till att börja med i alla fall. I kväll ska vi se på Solsidan, premiär idag. Hörs mer ikväll, ha en bra dag!

Pusshej ♥

Rebecka min underbara kusin ♥

Hejsan!

Nu sitter jag och min kusin i "datarummet", propp mätta! Har precis ätit potatisgratäng med älgkött och något mer kött. Jättegott var det! Som jag sa så sitter vi i ett rum med varsin dator, hehe. Vi skrattar och chattar. Rebecka är nu 14 alltså en fjortis, haha! Hon är en toppen kusin, vi har massor med minnen ;)Har inte så mycket mer att säga. Lägger upp en bild på henne.



Den enda bilden jag har, ett tag sen ♥


15 Januari 2011

Hej!

Nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma hem till mig. Vi ska ha det mysigt, vet inte riktigt vad vi ska göra, film kanske?! I kväll så ska jag och familjen till min kusin Rebecka, som fyller 14 idag! Grattis Rebecka! ♥
Kan skriva ett inlägg när jag är där så klart.
Ha det så bra! ;)

Pusshej ♥


Found it....

Hej igen!

Nu har vi kommit hem från hallen och vi hittade halsbandet! Någon har varit snäll och hängt upp det på en krok i omklädningsrummet. Nu ska jag och Karolina fika innan hon ska hem. Efter det så åker jag hem till Elin för en mys kväll, ska titta på Let's Dance tillsammans. Jättekul för vi kommer få massor av skrattanfall det vet jag.
Ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon!

Pusshej ♥

14 Januari 2011

Hej!

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, Karolina hängde med. Idag är det fredag, äntligen. Ikväll ska det bli fredagsmys, hemma hos Elin. Ska äta mat, mysa, Let's Dance, popcorn och med mycket skratt så klart. Jag ska åka till henne vid halv sju. Men innan det ska jag vara med Karolina, vi ska gå till Mörmohallen för att kolla efter ett halsband, som hon tappade efter vi hade gympa idag. Jag hoppas att vi hittar det för det är nytt. Men innan vi går till hallen så skavi äta, hungriga magar som väntar, haha. Hörs senare.

Pusshej ♥

13 Januari 2011

Hej!

Har precis kommit hem efter att ha varit hos Elin. Hängde med henne efter skolan. Vi har inte gjort så mycket, gjort läxor, så det är klart nu. Nu ska jag äta soppa, tiita igenom glosorna en gång till och sedan läsa min älsklingsbok Om jag kunde drömma! Imorgon är det äntligen fredag! Känns som torsdag imorgon, för jag började i tisdags. Hörs mer imorgon!

Pusshej ♥

Om jag kunde drömma....♥

Nu ska jag lägga mig och läsa boken: Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Har precis börjat med boken och jag älskar den verkligen. Jag har ju sett alla tre filmerna: Twilight, New Moon & Eclipse! Längtar tills nästa film kommer, den är ju så lång så den delas upp i 2 filmer. Ena halvan denna höst/vinter och nästa del nästa år på hösten/vintern. Längtar så mycket efter dom!
Nu ska jag lägga mig och nörd läsa!
.
Godnatt ♥

12 Januari 2011

Hej!
.
Just nu sitter jag med Karolina i soffan med en Macbook i knät. Vi har läst, spelat Wii och målat naglarna med graffiti nagellack. Vi ser på tv, snart så ska vi äta pannkakor, jättegott! Efter vi har ätit ska jag och Karolina basta, kommer bli jätteskönt eftersom det är kallt ute. Nu ska vi fortsätta se på tv.
.
Pusshej ♥

Sant vs Falskt ♥

46 saker en tjej vill ha, men oftast inte vågar be om....
.
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

11 Januari 2011

Hej!

Förlåt att jag inte har gjort något inlägg förens nu, men jag har haft fullt upp sen jag slutade skolan. Det var bra första dagen efter ett långt lov, fast man var lite trött i huvudet, orkade nästan inte tänkta något idag. Så fick jag och min klass en ny elev, Emma. Hon verkar snäll, hoppas hon ska trivas i våran klass. Min klass har fått 3 nya elever sedan vi började 7:an. Kul att våran klass är så poppis. Fick läxor också första dan, suck. Skolan var sig lik, men var nymålat i några rum, också har vi fått "Smart board".
.
Efter skolan följde Karolina med mig hem, vi fixa ny header till oss båda. Så det är fixat nu. Sedan kom Anna också, vi satt mest och pratade och garva åt saker....haha. Klockan 5 så gick vi till Mörmohallen för Karolina skulle spela innebandy match, men jag och Anna kunde inte stanna och se, för vi skulle ha träning i ishallen. Fick tidigare tid än vi brukar, så det var lite skönt. Är alltid så trött när man ska på träning halv nio på tisdagskvällen. Efter träningen stannade jag och Anna kvar i ishallen och såg på hockey match, Färjestad mot Hammarö, men gick i pausen. För Anna satt och pratade med sin kompis lillebror, ni vill inte veta vad han snacka om...hahahaha!
.
Imorgon ska jag följa med hem till Karolina i Skåre. Ska bli roligt, de sak snart flytta, så vi får passa på att vara där nu, ta farväl. Slänger nog in ett inlägg när vi kommer hem till henne imorgon. Hinner tyvärr inte att skriva något på morgonen, har fullt upp med att göra mig klar. Kanske kan bli någon gång när jag har tid över.
Ska lägga mig och läsa snart. Vi hörs imorgon.
.
Pusshej ♥

Biblioteket ☻

Hej!

Har varit en rolig och lugn dag. Först när jag kom hem till Elin så stekte vi våfflor, mums! Sedan satt vi och prata 1,5h ungefär, hade verkligen mycket att prata om, både roligt och vetiga saker. Efter vi pratat klart så läste vi. Vid kl. 4 så åkte jag, Elin och Karolina till biblioteket. Vi lånade böcker, sedan satt vi kvar och läst. Klockan 5 åkte Karolina hem. Men jag och Elin satt kvar och läst, sedan gick vi från biblioteket kl. 7! Haha, vi satt verkligen där länge! I ungefär 3h, men det var lugnt och skönt. Inget ljud eller något som störde oss så det var skönt. Jag och Elin gick hem till mig efter biblioteket och vi åt mat och pratade. Elin åkte hem från mig för en timme sedan. Nu ska jag gå och lägga mig för det är skola imorgon, efter 3 hela veckors lov, riktigt härligt. Det skulle inte vara dumt att vara ledig ett tag till. Ska bli skönt att komma till skolan också, få träffa kompisar man inte har sett och den underbara klassen! Jag hoppas jag kan hinna göra ett inlägg innan jag går till skolan varje dag, annars blir det ett efter jag slutat. Börjar kl. 8:00 och slutar kl. 12:10, älskar tisdagar för då slutar vi tidigt.
Nu måste jag lägga mig så jag är pigg till imorgon!

Läs gärna Karolinas blogg: www.krockolinas.blogg.se

Pusshej ♥

10 Januari 2011

Godmorgon!

Gick upp för en liten stund sen. Dagen idag blir att åka hem till Elin och vara med henne och Karolina. Vi ska läsa, för i skolan har vi ett projekt att man ska läsa 10 böcker under ett läsår. Jag har läst 5 så har 5 kvar. Jag gillar faktiskt att läsa, så det är ju bra. Jag gillar författarna: Petter Lidbeck och Lena Lilleste. Dom böckerna har jag läst på senaste tiden och dom böckerna gillar jag. Bra att det finns många böcker i en serie. Det är roligt att hitta en som man tycker är bra, sen kommer det ut eller så finns fler böcker i serien eller av samma författare.
Skriver mer ikväll.
.
Love Julia ♥

Hemgjord glass + Morden i Midsomer §

Nu har jag sett på Morden i Midsomer och ätit hemgjord chokladglass med nötter i, som mamma har gjort. Den var jättegod! Fast nu ska jag chatta lite på facebook och sedan lägga mig och läsa!
.
Godnatt!
.
Love Julia ♥

9 Januari 2011

Hej!

Jag har precis kommit hem efter att jag har sovit hos mormor och morfar, mysigt. Sprang direkt till datorn för att göra ett inlägg! Så det gör jag nu och inne på facebook så klart. Ska också packa upp mina väskor, ta lite bilder, läsa och lite annat. För jag SKA ha upp bilderna på kläderna jag köpte, så snart som möjligt. Får göra det nu så jag hinner göra allt jag ska göra!
Love Julia ♥

Julen är nu över....

Nu är alla julsaker borta till och med granen! Åhh jag vill städa bort julen. Det är en sådan härlig tid på året, advent, lucia, julkalender, julklappar, tomten, snö, mysigt med ljus inne när det är mörkt ute, pepparkakor, lussebullar.......! Finns så ycket som hör till julen. Kommer sakna julen, kommer ju tillbaka nästa år. Ett helt år får man vänta, men jag får stå ut, hehe. Detta år 2011 kommer bli ett fantasktiskt år, det känner jag på mig!
Men nu har Anna kommit äntligen, väntat 2h!
























Konståkning ♥

Det är en skön känsla när man sätter på sig skriskorna, man kliver ut på isen, man gör en piruett, hopp, eller steg, känslan är så underbar, går nästan inte att beskriva!

Jag började i konståkning höst terminen 2006, då började jag i en grupp som var för nybörjare. Där man skulle lära sig åka skridskor, gruppens färg kommer jag inte ihåg, alla grupper har en egen färg. Men åka skriskor kunde jag sen långt innan. Så jag fick flytta upp ett steg till röd grupp, där man får lära sig att göra steg,hopp, piruetter. I den gruppen gick jag i ändå tills ca. Augusti/September 2010. Men eftersom jag och Anna inte vill tävla, bara åka för att det är roligt, så fick vi flytta upp till den högsta gruppen svart. Och där går jag nu, och kommer alltid att göra så länge jag går i konståkning. I svart grupp går vi som inte tävlar, fast någon/några tävlar. Varje termin så har vi en uppvisning, jättekul. Måste berätta också att det var genom konståkningen som jag lärde känna Anna, hon hade också precis börjat, fast hon hade tränat 1-2 gånger innan jag börja. Det var en liten historia om min början av konståkningen. Totalt har jag gått i lite mer än 4 år.

På bilden nedan ser ni vilka skridskor jag har, fast det är inte mina på bilden. Jag behöver nya, så får se när det blir.



Konståkning forever ♥

8 Jaunari 2011

Godmorgon!

Gick upp för ca. 1h sedan. Sover länge och är uppe sent, inte alls bra. Snart så börjar ju skolan och då måste jag vända på mitt dygn.
Idag så ska jag vara med Anna igen, vi ska åka skridskor kl. 16:30-18:00. Efter åkningen ska jag hem till mormor och morfar, för jag ska sova där och lillebror också. Jag kommer komma hem vid lunch tid i morgon, så gör ett inlägg då, så ni vet att jag lever.
Så jag ska packa nu och ringa Anna.

Love Julia ♥

Sant ♣


Visste ni detta om tjejer? ♥

- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..

- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..

- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..

- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig

- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!

- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör..

- hon älskar när du skriver  "godnatt älskling" på kvällen..

- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..

- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser..

- när ni är bland folk, håll henne i handen..

- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår

- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på.




läs killar och tänk.....♥


PEACE ♥

Lägger in denna bild, bara för att jag älskar peace!
Love PEACE ♥
PEACE FOREVER ♥

Natt/Morgon

Tidig morgon! Men jag är inte alls trött. Jag underhåller mig på facebook chatten med Anna, hihi. Jag ska väl se om jag kan fixa en ny header, på egen hand. Kommer inte att gå, men men.
Bilder på kläderna kommer komma någon dag när jag har tid för det. Jag har ett mål, att jag måste göra det jag säger att jag ska göra på bloggen, eller vad säger ni?!
Let's Dance var ju bra, duktiga paren var för första gången. Några såg ut som dom redan har gått några veckor.
Ska bli roligt att följa varje fredag, då har man något kul att se fram i mot.
Men nu ska jag vara social med Anna, innan hon tröttnar och stänger ner datorn.
Love Julia ♥

7 Januari 2011

Hej!
Har inte hunnit med något inlägg idag så det kommer ett nu. Ni har inte missat så mycket, har varit i Centrum och ätit thaimat, jättegott! Sen när jag kom hem kom Anna hit, har varit lite på datorn, musik och facebook. Snart så ska vi fika varmchoklad, efteråt ska vi ta en promenad till biblioteket och låna några böcker. Efter biblioteket ska vi ut och gå igen och så blir det nog ett snöbollskrig!. Det är det vi vet att vi ska göra än så länge.
Ikväll så börjar Let's Dance, ett bra program som kommer hålla på i några veckor. Roligt att se hur snabbt en del utvecklas.
Årets deltagare, Let's Dance 2011
Love Julia ♥

6 Januari 2011

Hej!
Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att Anna ska komma. Har inte setts på länge för hon har varit bortrest i en hel vecka, men nu är hon på hemmaplan, skönt tycker jag. Har verkligen saknat dig Anna! ♥
Dagen med Anna kommer väl se ut så här: gå ut och "leka" i snön, se på Morden i Midsomer som vi alltid gör. Jag har 9 dvd filmer med 3 avsnitt på varje, så det kommer ta ett tag, vi har bara sett 1/3. Lite annat kommer också att hända, mer får ni veta ikväll.
Ska ta kort på kläderna jag köpte i måndags, någon gång under dagen, så dom kommer kanske komma på bloggen idag/imorgon. Snart kommer Anna så ska fixa det sista innan hon kommer.
Love Julia ♥


There's no place like home ღ

Kom hem från Elin för några timmar sedan. Har inte gjort så mycket efter jag har kommit hem, packat upp mina saker och städat mitt rum, rummet såg ut som ett bomb nedslag, kläder lite här och var. Man hinner inte städa undan innan man tar fram något nytt, men det får jag bara bli bättre på.

Ska göra mig i ordning nu för jag är trött efter dessa 2,5 dag,fast det har ju varit 2,5 underbara dagar så klart.
Kommer bli fler gånger. Elin gjorde aldrig något inlägg på min blogg, får bli någon annan dag.
God natt!
Love Julia ♥

5 Januari 2011

Godmorgon!

Sov hos Elin inatt igen, hur mysigt som helst! Vi somna sent igår, får vi pratade minnen som vi har haft tillsammans, och dom minnena vill ni nog inte veta så jag ska inte berätta dom för er. Sedan hände lite ett och annat! Vi garva totalt läppen av hos, hahahaha! Okej, nog om det nu. Dagen idag blir att ta det lugnt, för vi är trötta.
Nu väntar frukosten där nere, så gör ett inlägg senare också! Elin vill så gärna gäst blogga så hon ska väl göra det sen, som jag har lovat.
Love Julia ♥

Spricker........snart!

Guuuuud, vi spricker snart!!!! Har kommit hem nu, tog lååång tid att gå hem! För vi gick kors och tvärs, skratta så vi nästan inte kunde stå på bena. Vi gick och kolla vart Karolina ska flytta in och när vi gick på vägen så säger Isabelle: Titta det sitter någon i trädet där borta! jag och Elin kollar och börjar skratta, för längst upp i trädet sitter någon! Var ju mörkt så det såg lite roligt ut, haha! Det tog lång tid att komma hem, men hem kom vi iallfall, yur det. Nu ska vi bara ta det lugnt och sätta oss i soffan och se på tv, för vi är så mätta! Jag har ALDRIG varit så mätt som jag blev! Jag tror jag spricker snart, eller rättare sagt dör!

Hoppas jag/vi mår bättre imorgon, för nu ska vi gå ner och se på tv.
Love Julia ♥

Ceylan!

Hej!

Nu tänkte vi ta en promenad ner till Centrum och äta på Ceylan! Det är ju inte så kallt ute, så man får passa på!
Kommer ta ett tag, ska ta det lugnt och bara mysa, haha! Sedan tar vi en promenad hem också! Blir att sova hos Elin en natt till, kommer inte kunna åka hem från Elin! Fattar inte hur jag och Isabelle ska kunna åka hem från Elin, för vi har så roligt, ligger och skrattar hela tiden, älskar er två, och alla mina andra vänner. Tack för att ni finns, ni är allt och mycket mer, TACK!

Hörs senare eller imorgon!

Love Julia ♥


4 Januari 2011

Godmorgon!

Nu har vi (jag,Isabelle,Elin) precis vaknat. Ska snart gå ner och äta lite frukost. Först ska jag skriva lite om gårdagen. Var ju på stan innan jag åkte till Elin, köpte två saker till, hehe.

Gina Tricot:
~ Linne, svart med text: Black on Black
~ Tunika, svart

Efter stan åkte jag hem till Elin. Karolina & Isabelle hade redan kommit, men är det inte så att "de finaste gästerna kommer sent/sist"?! Haha! Var en toppen kväll med tacos till mat, mycket skratt och prat, måste göras  om, eller vad säger ni tjejer? Inga bilder blev tagna, tyvärr! Glömde helt bort att jag tog med mig kamera, klumpigt av mig!

Nu ska vi gå ner och äta frukost, hungriga magar väntar!
Glömde skriva att Karolina blev sjuk, så hon kom inte, hade varit ännu roligare med dig vännen! ♥

Love Julia ♥


Glömde....

Jag glömde bort att jag köpte 2 saker till!
Gina Tricot:
~ Linne, svart, text: black on black
~ Tunika, svart
.
Love Julia ♥

Shopping!

Nu har jag kommit från Bergvik, följde med lite saker. Skriver vad jag har köpt för hinner inte ta kort nu, för jag ska snart in till stan och så måste jag packa. För ska ju sova över hos Elin!

Gina Tricot:
~ Linne, petrol
~ Linne, vitt med en röd 5:a
~ Linne, english rose
~ Spetströja, rosa
~ Långärmad, petrol
~ Långärmad, lila
~ Lack tights, svarta

H&M:
~ Linne, vitt med en fredsduva
~ Linne, blått med peace-märke

Det var nog allt.
Blir nog inget mer inlägg idag, vill mysa med tjejerna, så skriver mer imorgon.

Love Julia ♥



3 Januari 2011

Godmorgon!

Nu ska jag hoppa in i duschen, för snart ska jag åka in till Bervik. Hoppas jag hittar något som kan följa med hem!
Sedan ska jag in till tandregleringen i stan, för jag har ju tandställning, räls. Ska limma fast ett fäste för det har släppt, andra gången för mig, typsikt mig haha! Så blir det att gå en stund på stan efteråt också, fast själv, inte kul alls!

Idag är det äntligen den dagen jag har väntat riktigt länge på, känns som en det har varit en evighet tills denna dag! För ikväll ska nämligen hela JIKE gänget träffas, vi fyra har inte varit tillsammans på hela jullovet, helt sjukt igentlingen. Men idag ska vi ses, så jag har saknat Karolina, för henne har jag inte sett sen jullovet börja! Men Elin har jag varit med mycket, och Isabelle har jag träffat.

Skriver mer sen när jag kommer hem!

För ni som inte vet vad JIKE står för så skriver jag det nedanför.

J I K E = Julia, Isabelle, Karolina & Elin ♥ 

Love Julia ♥


God natt!

Hej!

Kom hem för ca. 3 timmar sen. Varit en toppen dag, vi har: skrattat, läst skämt/norgehistorier, våfflat håret (blev afro) och tagit en promenad, härligt faktiskt! Men nu är jag hemma! Pappa åkte och köpte pizza, så har ätit det, så nu kommer jag vara mätt hela kvällen!

Nu har jag fixat en bild som header, men kommer bli bättre, jag lovar. Är ju nybörjare så vet inte så mycket än, fast jag hoppas jag får i ordning min blogg så snart som möjligt!

Men nu är jag trött, ska lägga mig och kolla i en tidning och lyssna på musik.
För imorgon vill jag vara pigg, för då ska JIKE: Julia(jag), Isabelle, Karolina och Elin ha en hel kväll tillsammans hemma hos Elin, så det blir att vi sover där sen också! Gud vad jag har längtat till imorgon så det är inte sant! Hoppas det kommer komma inlägg och bilder från kvällen!

God natt och sov gott!

Love Julia ♥

 

 

 


2 Januari 2011

Hej!

Nu sitter jag här i handduk och är ny duschad. Men snart så ska jag fixa mig, för jag ska till en kompis senare, Elin. Hon är en sjukt bra vän, henne skrattar man med hela tiden och vi två har den torraste humoren som finns, hahahaha! Skrattar åt allt, nästan. Om man skulle beskriva oss två skulle orden vara: tokiga och lite halv galna, men vi är förstås jättesnälla. Elin är en helt underbar person: snäll, söt, trevlig, omtänksam, ställer upp för en, hjälper en i situationer och mycket mer, vill bara säga, tack Elin för att du finns för mig, skulle inte vara den jag är idag utan dig, älskar dig! Varje gång vi är så har man ett stort leende på läpparna, resten av dagen!

Nu ska jag ta och göra mig klar, ska åka till henne om ca. 40 min. Får se ifall vi går in på hennes dator, isåfall kanske det blir ett inlägg. Har ni tur, slänger jag in en bild på oss också. Dagens outfit vet jag inte än, kommer komma i kväll, om inte under dagen. Idag kommer bli en toppen dag, det känner jag på mig!

Hoppas ni också får en härlig dag!

Love Julia ♥

1 Januari 2011

Hej!

Gud vad fort 2010 har gått. Har knappast hängt med. Men nu är det 2011, nytt år och en helt ny start. Kommer bli massor med nya underbara och roliga händelser detta år, superkul!
Dagen idag har inte varit något speciellt, har inte ens gjort mig i ordning, hihi. Har haft pyjamas på mig hela dagen och bara slappat och tagit det lugnt, en lugn start på året.

Fast nu ska jag fortsätta att blogga lite grann, se på tv, efter det blir det att "kryssa" i vad jag vill ha ur H&M:s nya katalog: Spring season 2011! Älskar verkligen deras kläder! Kläderna är så snygga och de är ju inte dyra heller. Så kommer bli en hel del där ifrån. Älskar verkligen våren och sommaren, för det är då de finaste kläderna finns. Det är så skönt för man kan gå i shorts och linne, klänningar, sandaler, ballerina, flip-flop massor helt enkelt!

Får se ifall jag hinner slänga in fakta och en bild på mig sedan.
Ha en bra kväll, så hörs vi mer imorgon!

Love Julia ♥

Välkommen till min nya blogg! ♥

.

RSS 2.0